Hi, even voorstellen! Wij zijn het trotse team van KIDZS Bergen, dé winkel die sinds 2013 de leukste kinderkleding in Bergen en omstreken verkoopt!

Ons slogan is ‘zero to sixteen’, dus of je nou komt shoppen voor een kersverse baby of voor een grote puber, bij ons ben je aan het juiste adres! 

Heb je onze nieuwste collecties al bij elkaar geshopt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze in-store outlet!

Twee keer in het jaar is het groot feest bij KIDZS tijdens de KIDZS CRAZY DAYS! 

In het eerste weekend van april en oktober shop je bij ons de nieuwste collecties met super leuke acties en is het zeker voor de kids een echt feest met ballonnen en give-aways! Iets wat jij zeker niet wilt missen 😉

Naast de KIDZS CRAZY DAYS bedenken wij regelmatig leuke (win)acties die je kunt volgen op onze social media, dus volg ons gelijk en hou het in de gaten! 

Gezellig bij ons langskomen is natuurlijk het leukst, maar mocht het een keer niet uitkomen doen wij ook aan bezorgen. En dat doen wij natuurlijk wel in stijl: wij komen zélf langs de deur met onze KIDZS Express. Hoe leuk is dat! Heb jij ‘m al een keer gespot? (Let op: wij bezorgen alleen in omgeving Bergen en omstreken)

Ben jij gek op ijs? Dan heb je mazzel! De lekkerste ijssalon Pinoccio in Bergen verkoopt de KIDZS smaak. Heb jij hem al geproeft? 

Wij zijn 7 dagen in de week te vinden op Kerkstraat 11 in Bergen (NH). Zien we jou binnenkort in onze winkel verschijnen?! KIDZS is perfect te combineren met een dagje strand en een lunch bij de lekkerste restaurants uit de omgeving. 

KIDZS Planet

Sinds kort werken wij samen met onze nieuwe speelgoed/concept store: KIDZS PLANET. Bij ons shop je dus niet alleen de hipste kleding, maar ook het mooiste speelgoed gemaakt van eco-plastic en hout. Én is het meeste speelgoed gemaakt met fijne, zachte kleurtjes – zo staat het speelgoed ook nog eens leuk in jouw interieur. Een grote favoriet is Little Dutch en de gave loopfietsjes van Trybike, die je bij ons in alle kleuren shopt inclusief alle accessoires!